Isnin, 7 Oktober 2013

Prayer For The Children stædige Før for sent.

Prayer For The Children stædige Før for sent.


Hilsner .

Efter at forske , fandt jeg en masse bøn for børn relateret søgning. For at skrive denne gang , jeg indsendt en bøn at blive praktiseret af forældre til at overvinde en stædig barn.

Før du starter behandling for dette barn , jeg råde forældre til at først at identificere årsagen til problemet. Oplev grunden vores børn bliver stædig, fræk eller ikke ønsker at høre rådgivning.

Bare se på hans navn. Find betydningen af navnet. Er det foreneligt med karakter af barnet.

Så tænk et øjeblik, hvor vi uddanner og underholder børnene. Er meget strenge , meget agterstavnen , meget forkælet eller forsømt . Alle disse påvirker børns adfærd .

Prøv sjælen og vil fordybe børn. Måske er der nogen modsigelse mellem den måde, vi og de krav, børnene. Sandsynligvis også på grund af " generationskløften " .

Tænk at vi også udlede levebrød. Fra enhver kilde , og om det er halal eller haram syubhah . Alle disse har en indvirkning på børns liv.

Dernæst hvad deres religiøse opdragelse ? Hvor mange gange vore bønner med familien. hvor mange gange vi læser Koranen sammen.

Som forældre er vi nødt til at tage for at vide, hvem venner af vores børn og hvilke aktiviteter, de er, og hvor de altid gå .

Hvis der er mangler i forbindelse med vores måde , bedes du ordne det selv . Ændret så vi blive idol af børnene . Kom tættere på ANK - barn forholdet . Derefter kommando aktiveringen for denne stædige barn .

Til at begynde behandling for en stædig barn starte med betragtning i Fatiha , Ayatul Qursi Peace shifaa syv kali.kemudian usaplah krone ham med hengivenhed. Installer troen i leveren. Læs en stædig børnepasning bøn syv gange. Blæs kronen , hver gang barnet er færdig med at læse bønnen nedenfor.




Udfør denne behandling, når barnet sover . Dette skyldes under søvn , sjælen er rolige børn. Gentag denne behandling flere dage, indtil der er en ændring i holdningen hos børnene. Hvis situationen er temmelig kritisk , gør ønsker bønner.

Forhåbentlig dette indlæg er til gavn for dig og kan hjælpe med at løse dit problem. Gud vil.

Var salaam .

Formulering af hvordan man kan overvinde forskellige mentale problemer. skrupler , frygt , angst, problemer med stædig barn til autoritative eller i kærlighed.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan